Skip links
Taze

Cevizli

Baklava

Kökleri Osmanlı’ya dayanan eşsiz tatlarımızdan cevizli baklava, Ottobak ustalarının ellerinde kat kat açılarak eşsiz ceviz lezzetiyle zenginleştirilmektedir. Tecrübeli ellerde şerbetlenen cevizli baklava, yüksek kalite standartlarımızla iştah kabartan altın sarısı rengine bürünür.

Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.

Kalite ve Lezzet

Kalite ve lezzet, doğru malzeme seçiminde buluşur. Ottobak olarak; üstün lezzet niteliklerini barındıran kaliteli malzeme seçimlerimizle doğru tadı yakalamaktayız.

Hijyen

Hijyen standartlarını üst seviyede tuttuğumuz üretim tesisimizde, yöresinden temin ettiğimiz tüm malzemeleri kalite kontrolden geçirerek, siz değerli müşterilerimiz ulaştırmaktayız.

İçindekiler:

Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.

Alerjen Uyarısı:

Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.

Saklama Koşulları:

Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Menşei:

Türkiye

Besin Değeri 100 gramda
Enerji 476 kcal/kj
Karbonhidrat 48,9 g
Protein 4,4 g