Skip links
Donuk

Cevizli

Baklava

Kökleri Osmanlı’ya dayanan eşsiz tatlarımızdan cevizli baklava, Ottobak ustalarının ellerinde kat kat açılarak eşsiz ceviz lezzetiyle zenginleştirilmektedir. Tecrübeli ellerde şerbetlenen cevizli baklava, yüksek kalite standartlarımızla iştah kabartan altın sarısı rengine bürünür.

Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.

Kalite ve Lezzet

Kalite ve lezzet, doğru malzeme seçiminde buluşur. Ottobak olarak; üstün lezzet niteliklerini barındıran kaliteli malzeme seçimlerimizle doğru tadı yakalamaktayız.

Hijyen

Hijyen standartlarını üst seviyede tuttuğumuz üretim tesisimizde, yöresinden temin ettiğimiz tüm malzemeleri kalite kontrolden geçirerek, siz değerli müşterilerimiz ulaştırmaktayız.

Ottobak Dondurulmuş Ürünler

Dondurulmuş Şerbetli Tatlılar

~3,5 Kg

Şerbetli Tepsi Ağırlığı

1 Saat

Koli Çözündürme Süresi

-18ºC

Saklama Derecesi

12 Ay

Raf Ömrü

İçindekiler:

Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.

Alerjen Uyarısı:

Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.

Saklama Koşulları:

Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Menşei:

Türkiye

Besin Değeri 100 gramda
Enerji 476 kcal/kj
Karbonhidrat 48,9 g
Protein 4,4 g
Kuru Baklava Hazırlanışı:

Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.

Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.

Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.