Donuk
Cevizli
Baklava
Kökleri Osmanlı’ya dayanan eşsiz tatlarımızdan cevizli baklava, Ottobak ustalarının ellerinde kat kat açılarak eşsiz ceviz lezzetiyle zenginleştirilmektedir. Tecrübeli ellerde şerbetlenen cevizli baklava, yüksek kalite standartlarımızla iştah kabartan altın sarısı rengine bürünür.
Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.


Ottobak Dondurulmuş Ürünler
Dondurulmuş Şerbetli Tatlılar
İçindekiler:
Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.
Alerjen Uyarısı:
Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.
Saklama Koşulları:
Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.
Menşei:
Türkiye
Besin Değeri | 100 gramda |
---|---|
Enerji | 476 kcal/kj |
Karbonhidrat | 48,9 g |
Protein | 4,4 g |
Kuru Baklava Hazırlanışı:
Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.
Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.
Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.