Donuk
Cevizli
Basma
Kadayıf
Tel kadayıf ve cevizin buluşması cevizli basma kadayıf, Ottobak farkıyla daha çıtır daha enfes…


Ottobak Dondurulmuş Ürünler
Dondurulmuş Şerbetli Cevizli Basma Kadayıf
İçindekiler:
Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.
Alerjen Uyarısı:
Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.
Saklama Koşulları:
Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.
Menşei:
Türkiye
Besin Değeri | 100 gramda |
---|---|
Enerji | 476 kcal/kj |
Karbonhidrat | 48,9 g |
Protein | 4,4 g |
Kadayıf Hazırlanışı:
Bir tepsi kadayıf için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.
Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.
Hazırladığınız şerbeti kadayıfın tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.