Donuk
Cevizli
Dolma
Ottobak lezzetlerinden cevizli dolma, ceviz sevenlerin vazgeçilmez tatlısı olarak yer almaktadır. Şerbet ve yufkanın, ceviz ile ustalıkla buluşmasıyla elde edilir ve Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.


Ottobak Dondurulmuş Ürünler
Dondurulmuş Şerbetli Cevizli Dolma
İçindekiler:
Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.
Alerjen Uyarısı:
Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.
Saklama Koşulları:
Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.
Menşei:
Türkiye
Besin Değeri | 100 gramda |
---|---|
Enerji | 476 kcal/kj |
Karbonhidrat | 48,9 g |
Protein | 4,4 g |
Kuru Baklava Hazırlanışı:
Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.
Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.
Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.