Donuk
Cevizli Fıstıklı
Dürüm
Az şerbet seven ve klasik baklavaya göre daha hafif bir tatlı tüketmek isteyenlerin tercihi cevizli fıstıklı dürüm, tecrübeli ellerden güvenle siz değerli müşterilerimize ulaşmaktadır.


Ottobak Dondurulmuş Ürünler
Dondurulmuş Şerbetli Cevizli Fıstıklı Dürüm
İçindekiler:
Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.
Alerjen Uyarısı:
Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.
Saklama Koşulları:
Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.
Menşei:
Türkiye
Besin Değeri | 100 gramda |
---|---|
Enerji | 476 kcal/kj |
Karbonhidrat | 48,9 g |
Protein | 4,4 g |
Kuru Baklava Hazırlanışı:
Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.
Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.
Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.