Skip links
Donuk

Havuç Dilimi

Baklava

Eşsiz tatlarımızdan havuç dilimi baklava, Ottobak ustalarının ellerinde kat kat açılarak; fıstık, ceviz ve fındık gibi malzemelerle zenginleştirilmektedir. Tecrübeli ellerde şerbetlenen havuç dilimi baklava, kalite kontrollerinin ardından iştah kabartan altın sarısı rengine bürünür.

Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.

Kalite ve Lezzet

Kalite ve lezzet, doğru malzeme seçiminde buluşur. Ottobak olarak; üstün lezzet niteliklerini barındıran kaliteli malzeme seçimlerimizle doğru tadı yakalamaktayız.

Hijyen

Hijyen standartlarını üst seviyede tuttuğumuz üretim tesisimizde, yöresinden temin ettiğimiz tüm malzemeleri kalite kontrolden geçirerek, siz değerli müşterilerimiz ulaştırmaktayız.

Ottobak Dondurulmuş Ürünler

Dondurulmuş Şerbetli Havuç Dilimi Baklava

~3,5 Kg

Şerbetli Tepsi Ağırlığı

1 Saat

Koli Çözündürme Süresi

-18ºC

Saklama Derecesi

12 Ay

Raf Ömrü

İçindekiler:

Yumurta, buğday unu, su, fıstık, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.

Alerjen Uyarısı:

Buğday unu, yumurta, fıstık ve şeker içerir.

Saklama Koşulları:

Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Menşei:

Türkiye

Besin Değeri 100 gramda % Günlük Değer*
Kalori 329 kcal % 16,4
Karbonhidrat 46,0 g % 15,3
Lif 0,5 g % 2,1
Protein 3,0 g % 6,0
Yağ 13,9 g % 21,3
Kolestrol 33,8 mg % 11,3
A Vitamini 60,3 IU % 1,2
C Vitamini 0,2 mg % 0.4
Potasyum 18,5 mg % 0,5
Kalsiyum 9,0 mg % 0,9
Demir 0,1 mg % 0,8
Kuru Baklava Hazırlanışı:

Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.

Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.

Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.