Donuk
Havuç Dilimi
Baklava
Eşsiz tatlarımızdan havuç dilimi baklava, Ottobak ustalarının ellerinde kat kat açılarak; fıstık, ceviz ve fındık gibi malzemelerle zenginleştirilmektedir. Tecrübeli ellerde şerbetlenen havuç dilimi baklava, kalite kontrollerinin ardından iştah kabartan altın sarısı rengine bürünür.
Ottobak güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilir.


Ottobak Dondurulmuş Ürünler
Dondurulmuş Şerbetli Havuç Dilimi Baklava
İçindekiler:
Yumurta, buğday unu, su, fıstık, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.
Alerjen Uyarısı:
Buğday unu, yumurta, fıstık ve şeker içerir.
Saklama Koşulları:
Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.
Menşei:
Türkiye
Besin Değeri | 100 gramda | % Günlük Değer* |
---|---|---|
Kalori | 329 kcal | % 16,4 |
Karbonhidrat | 46,0 g | % 15,3 |
Lif | 0,5 g | % 2,1 |
Protein | 3,0 g | % 6,0 |
Yağ | 13,9 g | % 21,3 |
Kolestrol | 33,8 mg | % 11,3 |
A Vitamini | 60,3 IU | % 1,2 |
C Vitamini | 0,2 mg | % 0.4 |
Potasyum | 18,5 mg | % 0,5 |
Kalsiyum | 9,0 mg | % 0,9 |
Demir | 0,1 mg | % 0,8 |
Kuru Baklava Hazırlanışı:
Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.
Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.
Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun.