Skip links
Donuk

Saray

Sarma

Hafif lezzetine kapılacağınız Ottobak saray sarması; Sadrazam Lokumu ya da Sultan Lokumu olarak da adlandırılmıştır. Köklü tatlılar arasında hafifliğiyle nam salmış saray sarma, tecrübeli Ottobak ustalarından siz değerli müşterilerimize lokum kıvamında ulaşmaktadır.

Kalite ve Lezzet

Kalite ve lezzet, doğru malzeme seçiminde buluşur. Ottobak olarak; üstün lezzet niteliklerini barındıran kaliteli malzeme seçimlerimizle doğru tadı yakalamaktayız.

Hijyen

Hijyen standartlarını üst seviyede tuttuğumuz üretim tesisimizde, yöresinden temin ettiğimiz tüm malzemeleri kalite kontrolden geçirerek, siz değerli müşterilerimiz ulaştırmaktayız.

Ottobak Dondurulmuş Ürünler

Dondurulmuş Şerbetli Saray Sarma

~3,5 Kg

Şerbetli Tepsi Ağırlığı

1 Saat

Koli Çözündürme Süresi

-18ºC

Saklama Derecesi

12 Ay

Raf Ömrü

İçindekiler:

Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.

Alerjen Uyarısı:

Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.

Saklama Koşulları:

Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Menşei:

Türkiye

Besin Değeri 100 gramda
Enerji 476 kcal/kj
Karbonhidrat 48,9 g
Protein 4,4 g
Kuru Baklava Hazırlanışı:

Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.

Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.

Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.