Skip links
Donuk

Su

Böreği

Geleneksek bir lezzet olarak mutfakların baş tacı olan su böreği, tecrübeli ellerden Ottobak farkıyla sizlere ulaşmaktadır.

Kalite ve Lezzet

Kalite ve lezzet, doğru malzeme seçiminde buluşur. Ottobak olarak; üstün lezzet niteliklerini barındıran kaliteli malzeme seçimlerimizle doğru tadı yakalamaktayız.

Hijyen

Hijyen standartlarını üst seviyede tuttuğumuz üretim tesisimizde, yöresinden temin ettiğimiz tüm malzemeleri kalite kontrolden geçirerek, siz değerli müşterilerimiz ulaştırmaktayız.

Ottobak Dondurulmuş Ürünler

Dondurulmuş Börekler

~3,5 Kg

Tepsi Ağırlığı

1 Saat

Koli Çözündürme Süresi

-18ºC

Saklama Derecesi

12 Ay

Raf Ömrü

İçindekiler:

Yumurta, buğday unu, su, ceviz, limon tuzu, bitkisel yağ, şeker.

Alerjen Uyarısı:

Buğday unu, yumurta, ceviz ve şeker içerir.

Saklama Koşulları:

Ortam sıcaklığında muhafaza ediniz. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Menşei:

Türkiye

Besin Değeri 100 gramda % Günlük Değer*
Kalori 229kcal % 11,5
Karbonhidrat 25,0 g % 8,2
Lif 1,5 g % 5,8
Protein 7,2 g % 14,5
Yağ 11,0 g % 16,9
Kolestrol 44,5 mg % 14,7
A Vitamini 67,0 IU % 1,3
C Vitamini 4,0 mg % 6.7
Potasyum 115,2 mg % 3,4
Kalsiyum 92,4 mg % 9,1
Demir 0,9 mg % 5,3
Börek Hazırlanışı

Bir tepsi baklava için 4 şekeri ve 4 bardak oda sıcaklığındaki suyu tencereye dökünüz. Şeker eriyinceye kadar takta bir kaşık yardımıyla karıştırınız.

Ocak orta hararette açılarak şerbeti yaklaşık 45 dakika kaynatınız. Ocaktan almadan hemen önce 4 veya 5 damla limon suyu ekleyiniz.

Hazırladığınız şerbeti kuru baklavaların tamamına eşit oranda dökünüz. Şerbetin soğumasının ardından afiyetle tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.